Friday, September 2, 2011

Sony създадоха портативно 3D домашно кино за глава (Снимки и видео)

 Обожавате 3D-ефектите, но нямате наблизо 3D-киносалон или 3D-телевизор?!? Сега можете да се наслаждавате на филмовата 3D-революция навсякъде с високотехнологичното домашно кино Personal 3D Viewer HMZ-T1 на Sony

 Майсторите на електрониката от Sony отново ни зарадваха, създавайки първата в света портативна, преносима система за домашно кино, която можете да носите на главата си – Personal 3D Viewer HMZ-T1.


 Системата е напомнящ шапка-козирка високотехнологичен визьор, който дава възможността за гледането на  3D-филми, като съчетава всички най-модерни плюсове на домашното кино и 3D-киносалоните. Джаджата е снабдена с два 0,7-инчови (диагонал 18 мм.) OLED-панели за HD триизмерна картина с резолюция  1280x720 и слушалки, пресъздаващи 5.1-канален съраунд звук.

 Дисплеите Personal 3D Viewer се отличават с изключително малко време за реакция – 0,01 сек., а хоризонталният зрителен ъгъл е увеличен до 45 градуса, което позволява изключително комфортното гледане на филмите. Нещо повече, собствениците на Personal 3D Viewer HMZ-T1 ще имат усещането, че седят пред екран с диагонал 750 инча (19,05 метра, б. ред.), разположен на разстояние от 20 метра. 

 Най-добрата новина е, че моделът ще се появи в продажба още през ноември на приемливата цена от около $ 800.  


Блог класация

No comments:

Post a Comment

Криейтив Комънс договор
Произведението произведение с автор Онзи, който обича морето... и не само е лицензирано под Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България договор.